عکس گرفتن از دسکتاپ در ویندوز 8

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


یکی از امکانات جدید ویندوز 8 عکاسی راحت از محیط دسکتاپ است که می توانید با نگه داشتن دو کلید windows و print screen با هم عکس به طور اتوماتیک گرفته شده و در my picture ذخیره می شود 

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

نصب کامل زبان فارسی

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


برای اینکه بتوانیم در note pad خود ویندوز متنی را با زبان فارسی ذخیره کنیم  باید بعد از اضافه کردن زبان persian در لیست زبانهای ویندوز در قسمت region and language به تب Administative  رفته و در قسمت change systel local کلیک کرده و در کادر ظاهر شده زبان persian را انتخاب کرده البته بعد از انجام سیستم را باید ری استارت کرد.


دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

انتخاب سرویسهای ویندوز

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


برای اینکه بتوانیم سرویسهایی که لازم نداریم و فضای رم را اشغال میکنند و باعث کندی سیستم میشوند را خاموش کنیم باید از run عبارت msconfig را تایپ کرده و به تب sevice رفته و امکاناتی را که لازم نداریم خاموش کنیم البته هر کدام را که با ان اشنایی ندارید بهتر از خاموش نکنیم چون احتمال بالا نیامدن ویندوز است.


دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

رابطه ی سرعت با گذشت زمان

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


رابطه ی سرعت با گذشت زمان 

برای اینکه بتوانیم سرعت و زمان را درک کنیم شما فکر کنید که هر چه سریعتر باشید زمان  نسبت به شما کند تر در حال جریان است مثلا اگر قطاری را در نظر بگیرید که ریل ان به دور کره ی زمین کشیده شده باشد و با سرعت نور در حرکت باشد یعنی در هر ثانیه هفت دور کره ی زمین را بزند و دو نفر دو قلو که در سن بیست سالگی به سر می  برند را  انتخاب کرده و یکی را در قطار گذاشته و دیگری در بیرون از قطار باشد اگر کسی که در درون قطار است به مدت 5 سال در داخل قطار باشد و در این مدت قطار با سرعت نور حرکت کند بعد از 5سال که بیرون می اید سن او 25 سال است اما برادر او 95 سال سن دارد اگر هنوز زنده مانده باشد 

این نظریه از انیشتین است 


دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

ستاره ی دنباله دار

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


ستاره های دنباله دار یکی از زیباترین اجرام اسمانی هستند که مطلب زیر را از دانشنامه رشد خوندم و ان را برای شما خلاصه کردم پیشنهاد میکنم ان را بخوانید .

چرا ستاره های دنباله دار دنباله دارند؟

دنباله ی یک دنباله دار بارزترین مشخصه آن است. همچنانکه دنباله دار به خورشید نزدیک تر می شود دم درخشانی در امتداد آن و در جهت مخالف خورشید گسترش می یابد. در فاصله ای زیاد از خورشید هسته دنباله دار ها سرد و مواد داخل آن منجمد می باشند. با نزدیک شدن به خورشید باد های شدید خورشیدی قسمتی از هسته را تصعید می کنند که این مواد کما را تشکیل می دهند. فعل و انفعالاتی که باد های خورشیدی روی کما انجام می دهند باعث به وجود آمدن هسته می شوند. ساختار شیمیایی کما مواد تشکیل دهنده دنباله را تعیین می کند. ممکن است به نظر آید که دنباله داری دم ندارد ولی واقعا این طور نیست بلکه دنباله آن قدر شفاف است که دیده نمی شودولی دانشمندان با استفاده از فیلتر های مخصوص قادر به دیدن آن ها هستند.مثلا دم دنباله دار هیل پاب(1997)به راحتی در نور مرئی دیده می شد ولی عکس هایی که با فیلترتهییه شده بودند وجود تعدادی دنباله تشکیل شده از غبار و گاز های یونیده را نشان دادند.


انواع دنباله ها

دو نوع دنباله وجود دارد:غبار و گاز یونیده.یک دم تشکیل شده از غبار محتوی ذراتی به بزرگی ذرات موجود دردود می باشد.این نوع دم هنگامی تشکیل می شود که یک باد خورشیدی مقداری ماده از کما جدا می کند.چون این ذرات بسیار کوچکند با کوچکترین نیرویی جابجا می شوند در نتیجه این دنباله ها معمولاپخش و خمیده اند.دنباله های گازی وقتی تشکیل می شوند که نورخورشید مقداری از مواد کما را یونیده می کند و سپس یک باد خورشیدی این مواد یونیده را از کما دور میکند.دنباله های یونی معمولا کشیده تر و باریک ترند.هر دوی این دنباله ها ممکن است تا میلیون ها کیلومتر در فضا پراکنده شوند.وقتی که دنباله دار از خورشید دور میشود دم و کما ازبین میروند و فقط مواد سرد و سخت درون هسته باقی می مانند.تحقیقات راجع به ستاره دنباله دار هیل پاب وجود نوعی دم رانشان داد که شبیه دنباله های تشکیل شده از غبار بود ولی از سدیم خنثی تشکیل شده بود.(همان طور که گفتیم مواد موجود در هسته نوی کما و دنباله را تعیین می کنند).



دنباله دار ها از کجا می آیند؟
دنباله دار ها در دو جا به طور بارز یافت می شوند :کمر بند کوییپر و ابر اورت.دنباله دار های کوتاه مدت معمولا از ناحیه ای به نام کمربند کوییپر می آیند.این کمربند فراتر از مدار نپتون قرار گرفته است.اولین جرم متعلق به کمربند کوییپر در سال 1922 کشف شد.این اجسام معمولا کوچک هستند و اندازه ی آن ها از 10 تا 100 کیلومتر تغییر می کند.طبق رصد های هابل حدود 200میلیون دنباله دار در این ناحیه وجود دارد که گمان می رود از ابتدای تشکیل منظومه ی شمسی بدون تغییر مانده اند.دنباله دار های با تناوب طولانی مدت از ناحیه ای کروی متشکل از اجرام یخ زده به نام ابر اورت سرچشمه می گیرند.این اجرام در دورترین قسمت منظومه ی شمسی قرار دارند و از آمونیاک منجمد ، متان ، سیانوژن ، یخ آب و صخره تشکیل شده اند.معمولا یک اختلال گرانشی باعث راه یافتن آن ها به داخل منظومه ی شمسی می شود

مسیر حرکت دنباله دارها

مدار سیارات نزدیک به دایره است حال آن که مدار دنباله دار ها به شدت بیضوی است. به علت تاثیرات گرانشی دنباله دار ها در حضیض سریعتر حرکت می کنند تا در اوج.دنباله دار ها از مدت چرخششان یه دور خورشید طبقه بتدی می شوند: دنباله دار ها بامدت تناوب کوتاه و متوسط-مانند هالی با دوره تناوب 76 سال- بیشتر در بین خورشید و پلوتون به سر می برند.این دنباله دارها ابتدا در کمربند کوییپر هستند ولی نیروی گرانش یکی از سیارات به خصوص مشتری آن ها را نزدیک خورشید می راند و دوره تناوب آن ها کمتر از 200 سال است.(شومیکر-لوی 9 یکی از این دنباله دارها بود که عاقبت در مشتری سقوط کرد). دنباله دار های بلند مدت با تناوبی بیش از 200 سال که بیشتر در ابر اورت هستند. هیل پاب نمونه ای از این دنباله دار ها است که تناوبی برابر با4،000 سال دارد.



ستارگان دنباله دار بر اساس دوره تناوب مداری شان به دو دسته تقسیم میشوند:

ستارگان دارای دوره تناوب مداری بیش از 200 سال و ستارگانی که دوره تناوب مداری شان کمتر از 200 سال می باشد .

گروه اول، ستارگان با دوره تناوب طولانی و گروه دوم ستارگان با دوره تناوب مداری کوتاه هستند.

این ظن وجود دارد که ستارگان دارای دوره تناوب مداری کوتاه، زمانی در ابر اوپتیک - اورت دارای دوره تناوب طولانی بوده اند. بسیاری از ستارگان دارای دوره تناوب مداری کوتا ، در فواصل زمانی منظمی دیده شده اند که معروفترین آنها ستاره دنباله دار هالی است. ستاره دنباله دار انکی کوتاهترین دوره تناوب مداری را دارد که 5/3 سال می باشد
ستارگان دنباله دار با هر بار گذشتن از کنار خورشید، مقداری از مواد خود را بر اثر تبخیر از دست می دهند. دنباله ستارگان دارای دوره تناوب مداری کوتاه، بسیار درخشان است، اما با هر بار گذشتن از کنار خورشید، مواد خود را از دست داده و بدین ترتیب، امکان رویت آنها کمتر می شود.

بعضی از این ستارگان قبل از متلاشی شدن فقط یک بار دیده می شوند، هر چند که طول عمر معمولی یک ستاره دنباله دار با دوره تناوب کوتاه حدود 10000 سال است. گردش بسیاری از ستارگان دنباله دار دارای دوره تناوب طولانی بدور خورشید هزاران یا حتی میلیونها سال طول می کشد. بنابر این، طول عمر این ستارگان بسیار بیشتر از نوع دیگر است.

من این مطلب را در دانشنامه ی رشد خوندم و خیلی مفصل بود و من خودم خلاصه کردم و احساس کردم شاید به درد کسی بخورد و پیشنهاد می کنم که این دانشنامه رو حتما مطالعه کنید چون مطالب خیلی خوبی دارد.

 


دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

جاذبه

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


                                                        جاذبه                                                           

در واقع عامل نگه دارنده تمام کائنات و سیاره ها و ستاره های موجود در کهکشانها همین جاذبه است واما اصلا جاذبه چیست

 

در فضا که یک محیط بی انتها است یک نظم باور نکردنی حاکم است که این هم ناشی از قدرت خداوند در خلق تمام عالم هستی است .

 

برای اینکه این نظم حاکم شود نیرویی لازم است تا تمام سیاره ها و ستاره ها را در کنار یکدیگر نگه دارد و این نیرو همان جاذبه است که در واقع هر جسمی به اندازه ی حجم خود دارای این نیرو است و هر چه اندازه بزرگتر جاذبه هم بیشتر است و همین عامل است که باعث چرخیدن تمام سیاره ها در منظومه ی شمسی به دور خورشید می شود و همین عامل است که باعث حرکت ماه به دور زمین میشود.

درواقع در فضا تمام اجرام در حال چرخش هستند واین به شکلی است که خود خورشید هم در حال چرخش به دور مرکز کهکشان را شیری است و این روند تا بی نهایت ادامه دارد.


برچسب ها: جاذبه

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

ستاره

تاریخ : 1 اسفند 1391
نویسنده : admin


                                        نحوه ی تشکیل ستاره                             

 

 

 

ستاره های کلا از ابرهای سحابی تشکیل میشوند و این روند به صورتی است که ابتدا ابرهای سحابی که از شروع به چرخیدن به دور خود می کنند و به کم کم در یک نقطه متمرکز می شوند و با ادامه پیدا کردن این کار دمای ان نقطه بالا میرود و این کار تا جایی ادامه پیدا می کند که دمای ان نقطه به جای برسد که به توان واکنشهای هسته ای در ان دما انجام شود و دراین دما است که هیدروژن و هلیوم با هم واکنش می دهند و در نهایت ستاره هایی مانند خورشید خودمان ساخته می شود و هر کدام در زمان خاص خودشان یعنی در پایان حیاتشان نابود میشوند و بعد از نابودی ستاره ها انها تبدیل به سیاه چاله میشوند.                   


دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

خــوش بــه حــالـش

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


نــہ تــرسے בر نـگـاھـش

نــہ اضـطـرابے בر פּجـوבش

نــہ عـشـقے בر سـرش

نــہ בرבے בر בلـش

فـقـط شـبـیـہ oــن قـــבم oــے زنـב،

ســایــہ ام،

خــوش بــہ حــالـش...

 

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

رمز آرامش این است که منتظر کسی نباشی که منتظرت نیست …

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


مى خواهى بروى ؟

بهانه مى خواهى ؟

بگذار من بهانه را دستت دهم ، برو و هرکس پرسید

بگو لجوج بود

همیشه سرسختانه عاشق بود!

بگو فریاد مى کرد

همه جا فریاد مى کرد

که فقط مرا مى خواهد!

بگو دروغ مى گفت

مى گفت هرگز ناراحتم نکردى!

بگو درگیر بود

همیشه درگیر افسون نگاهم بود!

بگو بی احساس بود

به همه فریادها ، توهین ها و اخمهایم

فقط لبخند میزد!

بگو او نخواست

نخواست کسى جز من در دلش خانه کند ... !

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

یــــــادتـــــــ هستـــــــــ . . . . . . . !!!

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


 

یادت هست مــــــــــــادر.... ؟

 

اسم قاشق را گذاشتی قطــــار,هواپیــما,کشــــتی...

 

تا یک لقمه بیشــــتر بخورم!!!

 

یادتـــــــ هستـــــــ ـــ ـــ....

 

شدی خلبــان,ملوان,لوکوموتیوران...

 

میگفتے بخور تا بـــزرگ شے خانم شیـــــره....

 

و من عادتــــ کردم...

 

که هرچیزے رابـدون اینکه دوست داشته باشم را قورت بدهم

 

حتــ ـــے بُغض هاے نــــترکــیده ام را...! 

 

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

اینجــ ـــا زمیــن

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


اینجـــــا زمیــن استــــ....

یادت که نرفته ... زمــــیـن گرد استــــ

آهــــــــــــــای.....تویـےکه مــــرا دور زدے....

فردا به خودمـ خــــــواهے رسید...!!!

حـــال و روزت دیدنـــی ست...

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

پس کـــِـــی

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


دیگر به همه چیز شک کرده ام!!!

 


می گویند : اب نطلبیده ، مُـــــراد است.


هر چه بالا پایین می کنم



نمی فهمم



این چشمانم پس کـــِـــی مراد میگیرند؟؟

 


 

 

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

اما...امروز...

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


            روزی فکر می کردم

        اگر او را با غریبه ای ببینم...

          شهر را به آتش می کشم!


اما…

 

اما امروز حاضر نیستم

حتی شمعی روشن کنم...

تا ببینم او کجاست!

 

 

 

 

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

این روز ها ...

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


این روزها دلم اصرار دارد فریاد بزند اما . . .

من جلوی دهانش را می گیرم

 
وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد !!!

این روزها من . . .

خدای سکوت شده ام ...

 
خفقان گرفته ام

 
تا آرامش اهالی دنیا خط خطی نشود...!

 

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

سنـــگِ تمــام

تاریخ : 30 بهمن 1391
نویسنده : admin


آدم ها بـراى هـم سنگ تمام مـى گذارند،
امـا نه وقتى کـه در ميانشــان هستى،

نــــــــه...


آنجا که در ميان خـاک خوابيـدى،
"سنـــگِ تمــام" را ميگذارند و...

 

 مـى رونـد...

 

  

دسته : <-CategoryName-> | بازدید ها : بار

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 22 صفحه بعد

>جهت تبادل لینک رایگان کلیک و اعلام فرمایید